Bits & Computers

Una visita guiada a través de l’espai de coworking Bits & Books

Horari de Bits & Books de 8:30 a 20h de dilluns a dissabte
Horari de la Llibreria de 10 a 14h i de 16 a 20h, de dilluns a dissabte
Per entrar a l’Espai consultar al mostrador de la Llibreria

OBJECTIUS

Bits i Computadors és un Programa de coworking associat a Bits & Books seguint la idea d’en Ferran, CEO de l’Espai, de créixer com a Comunitat Lúdica, Educativa i Tecnològica.

Espai flexible
Ambientació i ventilació adaptats al nombre d’assistents
Il·luminació regulable en intensitat i ajustable a diverses temperatures de color.

DESTINATARIS

Bits i Computadors és una porta oberta a la creativitat en el mon tecnològic on es combina Electrònica, Computació i Maquinària, tant per a Sectors Domèstics com per a Bens d’Equip Industrial. Tot i que el nivell d’usuari expert és d’Enginyer Tècnic, el Programa està enfocat al Creixement Personal com una continuació de l’Aula STEAM i del Batxillerat Tecnològic.

Maquinari del Programa Bits & Computers:
Mòduls de lògica cablejada i Analògica
Lògica programable
Microcontroladors
Computadors de placa única
Eines especialitzades de programació

RECURSOS FÍSICS

El Programa preveu que disposis d’unitats de control genèriques des del primer dia. En la mida del possible, es disposa de diferents famílies tecnològiques amb diferents formats que cobreixen una quantitat molt gran d’aplicacions. Així, els recursos de maquinari van un pas per endavant de la programació. Aquests recursos són ampliables, escalables, i es redissenyen periòdicament al Bits & Books. D’aquesta forma el Projecte Client evoluciona en un creixement sostenible.

Eines de Base modulars S80

RECURSOS LITERARIS

A l’Espai es pot gaudir de la lectura dels llibres de la mateixa Llibreria Hispanoamericana (LH). El Programa preveu que es pugui demanar al taulell d’altres títols del Fons Editorial. Amb l’acord de COWORKING t’emportes el llibre i tots els serveis per assolir el teu objectiu.

Biblioteca de títols de Marcombo a l’Espai Bits & Books

SERVEIS BITS & COMPUTERS

Servei d’Acomodació:

Es pot llogar una taula, un grup de taules, o l’Espai sencer a hores concertades. Pots llogar els instruments i ordinadors de l’Espai o pots portar els teus recursos. L’Espai disposa de xarxa Wifi i Servei Intern de Manteniment (SIM).

Exemple: Micro-estació Integrada amb Ordinador Up sobre Kubuntu KDE, KiCAD V6, FreeCAD, Impressora 3D Anet A8 i Escàner Làser 3D.

Servei de Formació i Instrucció:

Per a usuaris STEAM t’acompanyem en els primers passos. Un expert a hores concertades et proporcionarà els procediments adequats per assolir els teus objectius. Per a usuaris EXPERTS es proporcionaran les indicacions indispensables de Seguretat en el Treball.

Gravadora i Talladora Làser. T’homologuem per a poder utilitzar-la tu mateix.

Servei Banc de Proves:

No tot s’ha de comprar. Pots llogar un equip de proves flexible, que nosaltres mateixos construïm i reciclem, així com fonts d’alimentació, generadors de funcions, oscil·loscopis, o analitzadors lògics de connexió USB. El SIM et pot confeccionar l’equipament que necessites per al teu projecte.

Exemple: banc de proves L10 amb Arduino UNO

Servei de PCB:

Si tens el projecte clar, el següent pas és fer que prengui el format que desitges. Es pot triar entre tots els estàndards domèstics i industrials. No obstant tenim paquets predissenyats (S80) que et faran fàcil el teu desenvolupament. S80 és una de les Eines de Base que està pensada per treure el màxim rendiment dels subministradors i fabricants de components i PCB del mercat. Oblida’t de l’escassetat de components, utilitza el nostre magatzem.

Servei de Validació i Gestió de PCB’s. Mètode S80.

Servei d’Impressió 3D d’alt rendiment:

Estem en contacte amb els millors impressors i dissenyadors 3D de Catalunya per que el teu projecte tingui des del primer prototip el millor aspecte possible. No obstant, el SIM disposa de les millors impressores 3D en PLA del mercat per a arribar a bons dissenys per tu mateix.

Servei d’Impressió 3D amb Artillery Sidewinder X1.

Servei de gravat i tall làser:

Els nostres experts en làser t’assessoraran sobre les formes de més avantguarda per al Maquetisme, la construcció amb Fusta i amb Plàstics Tècnics. Disposaràs d’Unions Tècniques amb resines o per fusió al teu abast.

Cartells per a les nostres Llibreries

Servei de Construcció Metàl·lica:

El Duralumini (Al Mg) és un altre dels nostres aliats en el prototipatge. Els costos es redueixen al no haver de pintar i els acabats són excel·lents, molt elegants i superen les proves més exigents en Aplicacions Industrials. Un expert et guiarà en l’elecció dels components estàtics i dels Accionadors per al teu projecte: Elèctrics, Pneumàtics o Oli-hidràulics.

Servei de construcció de mecanismes en duralumini.

Servei de Consigna:

Tot el material que aportis per tu mateix al projecte estarà custodiat i sota càmeres de vídeo vigilància. Els nostres Serveis Jurídics ens assessoren en les solucions més econòmiques per a cada cas. En el suposat de lloguer de l’Espai al complet a temps definit es pot signar NDA.

Taquilles a disposició dels projectes residents

I si no tinc projecte?

A Bits i Computadors som membres de la Comunitat S100computers estesa per tot el mon. Tenim projectes de computadors històrics amb els que Bill Gates va fundar Microsoft. Et podem oferir contactes amb dissenyadors de Supercomputador casolans d’arreu i participar des de casa nostra en grans projectes amb l’oportunitat de fer amics internacionals.

Banc de proves per a plaques de computadors modulars S100 (IEEE696) construït pel SIM.

Temps i Diners!

Els divendres de 5 a 7 de la tarda, no festius, estan reservats als nostres visitants i projectistes. Parem màquines per avaluar els projectes i per corregir els errors. Podem assistir el vostre projecte amb només aquestes dues hores setmanals i sense demanar rés a canvi. Només heu de concertar visita per divendres tarda a bits@marcombo.com

Enllaça’t a la nostra web per a més informació.

Bits & Computers

Gran Via de les Corts Catalanes, 594 08007 Barcelona

FEM QUE PASSIN COSES