Curs de KiCAD CASUAL al Vallès

300,00

El preu és per persona.

Aquest curs es realitzarà en alguna de les poblacions del Vallès com Sabadell, Santa Perpètua, Mollet del Vallès, Granollers entre altres.

Per a més informació podeu contactar a jordi.autocet@gmail.com, correu de l’organitzador.

Categoria:

Descripció

Curs de KiCAD

Les eines de disseny electrònic han evolucionat gràcies a l’interès dels fabricants de plaques de circuit imprès. Ells mateixos s’ocupen de recol·lectar els components dels nostres treballs i acoblar els més complexos a causa de connexions ocultes i miniaturització. Cal agrair que algú dilueixi els costos d’utilització d’aquestes màquines complexes.

Veient aquesta deriva, els creadors de KiCAD han apostat per l’entorn 3D a la nova versió V6 partint de la dualitat esquema-pcb, fent fàcil la verificació visual del model final. També han augmentat la resolució de l’emplaçament de components en placa i han adoptat coordenades de coma flotant.

Per si no fos poc és possible, ja per defecte, crear la nostra placa de circuit imprès obviant l’esquema, molt útil per als que no tenim la paciència de seguir tot el procediment o quan la intenció és produir una placa de suport.

El curs es desenvolupa a nivell molt pràctic, creant una placa de veritat i portant-la a fabricar de debò. Pot semblar encaridor, però el resultat és que el curs és útil en si mateix, més si ja estem posats en un projecte.

Així que s’hi va per guanyar!