Warlock evolutive

Realització sota comanda.

Categoria:

Descripció

Bastidor de 85HP per Sintetitzador de Música Electrònica

Warlock evolutive és un servei de construcció a mida de bastidors modulars de perfil progressiu. Inclou maleta de transport flight Case. No llisca sobre la taula i admet tot tipus de complements. El bastidor Warlock assegura la concentració del músic en el seu interès principal, La Música Electrònica.

Format habitual: 2, 3 i 4 nivells a 85HP
Un cinquè és possible mecànicament però no aconsellable.

Inicialment els seu cost es de 300 euros i afegeix 100 euros més a cada nivell. No obstant cal tenir clar des d’un bon principi on es vol arribar i incloure la flight case, ja sigui de tipus maleta o trolley.

Al modificar el bastidor implica enviar el conjunt al nostre taller. El Músic pot estar present en les operacions. Pot incloure residència.

Esgotada la vida del producte pot haver opció a abonaments si el sistema torna a taller en bones condicions de conservació. Inclosa la flight case.

Característiques:
Electrificació tipus Doepfer de format Eurorack sense límit de potència. Tensions de bus de 12+12V en el bus i 15+15 directes de font general amb adaptador dedicat anti-error. Inclou connectors i cables.

Immunització EMI per pertorbacions irradiades i conduïdes. Eliminació de la sensació de corrents induïdes que incomoda el tacte. Inclou placa de característiques i marcatge CE.

Altres opcions a consultar.

contacta amb nosaltres

Informació addicional

Pes 3 kg
Dimensions 400 × 600 × 200 cm

També us recomanem…