Bits & Computers

Una visita guiada a través de l’espai de coworking Bits & Books

OBJECTIUS

Bits i Computadors és un Programa de coworking amb la idea de créixer com a Comunitat Lúdica, Educativa i Tecnològica.

Espai flexible

DESTINATARIS

Bits i Computadors és una porta oberta a la creativitat en el mon tecnològic on es combina Electrònica, Computació i Maquinària, tant per a Sectors Domèstics com per a Bens d’Equip Industrial. Tot i que el nivell d’usuari expert és d’Enginyer Tècnic, el Programa està enfocat al Creixement Personal.

Maquinari del Programa

RECURSOS FÍSICS

El Programa preveu disposar d’unitats de control genèriques en el espai. D’aquesta forma el Projecte Client evoluciona en un creixement sostenible.

Eines de Base modulars S80

RECURSOS LITERARIS

A l’Espai es pot gaudir de la lectura dels llibres de la mateixa Llibreria. Amb l’acord de COWORKING t’emportes el llibre i tots els serveis per assolir el teu objectiu.

Biblioteca de títols de l’Espai

SERVEIS BITS & COMPUTERS

Servei d’Acomodació:

Es pot llogar una taula, un grup de taules, o l’Espai sencer a hores concertades. Pots llogar els instruments i ordinadors de l’Espai o pots portar els teus recursos. L’Espai disposa de xarxa Wifi i Servei Intern de Manteniment.

Impressora 3D Anet A8 i Escàner Làser 3D

Servei de Formació i Instrucció:

Un expert a hores concertades et proporcionarà els procediments adequats per assolir els teus objectius.

Gravadora i Talladora Làser.

Servei Banc de Proves:

Pots utilitzar un equip de proves flexible, que nosaltres mateixos construïm i reciclem, així com fonts d’alimentació, generadors de funcions, oscil·loscopis, o analitzadors lògics de connexió USB. Et pot confeccionar l’equipament que necessitis per al teu projecte.

Banc de proves L10 amb Arduino UNO

Servei de PCB:

El següent pas és fer que prengui el format que desitges. Tenim paquets prèviament dissenyats que et faran fàcil el teu desenvolupament.

Servei de Validació i Gestió de PCB’s.

Servei d’Impressió 3D d’alt rendiment:

Estem en contacte amb els millors impressors i dissenyadors 3D de Catalunya per que el teu projecte tingui des del primer prototip el millor aspecte possible.

Servei d’Impressió 3D

Servei de gravat i tall làser:

Els nostres experts en làser t’assessoraran sobre les formes de més avantguarda. Disposaràs d’Unions Tècniques amb resines o per fusió al teu abast.

Cartells

Servei de Construcció Metàl·lica:

El Duralumini (Al Mg) és un altre dels nostres aliats en el prototipatge. Un expert et guiarà en la elecció dels components estàtics i dels Accionadors per al teu projecte: Elèctrics, Pneumàtics o Oli-hidràulics.

Construcció de mecanismes

I si no tinc projecte?

Som membres de la Comunitat S100computers estesa per tot el mon. Tenim projectes de computadors històrics amb els que Bill Gates va fundar Microsoft.

Banc de proves per a plaques de computadors modulars S100 (IEEE696)

Tria i contacte